Tilleggsutstyr og tjenester

Vi leverer lavvo, telt, gammer og stretchtelt til både private, bedrifter og offentlig sektor. Vi har et stor lager med tilleggsutstyr, bord og benker, belysning, gulv, scene, varme, dekor, tretønner, reinsdyrskinn, pledd og barer, vi har mye nyttig på lager!

Gulv, varme & belysning

De fleste vil gjerne ha gulv i lavvoen. Det finnes alternative varmekilder. Uavhengig av sesong så leverer vi også belysning.

Bålpanne, grill & catering

Vi kan leverer bålpanne og ved. Stekehelle for matlaging ute er alltid populært. Vi er også  behjelpelig med catering.

Møbler, tekstil & dekor

Vi har et stort lager med utstyr som kan leies og mange av våre kunder bestiller tilleggsutstyr.

Scene, lyd & prosjektor

Vi har scene, lyd og projektor for å vise presentasjoner og bildevisning. Scene og lyd brukes både av private og bedrifter.

Utstyr til leie

Har du spørsmål?

Send oss en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.

Tilleggsutstyr og tjenester

Vi leverer lavvoer til både private og bedrifter og har i tillegg opparbeidet et stor lager med tilleggutstyr. Veldig mange foretrekker å booke gulv til arrangementet sitt. I tillegg så ser vi at benker og bord er en suksessfaktor. På vinterstid så bookes det gjerne benker, bord og bålpanne (med tilhørende ved). Det er også naturlig å bestille belysning dersom man skal arrangere fest på kveldstid i vintersesongen.

Gulv, varme & belysning

De aller fleste vil gjerne ha gulv i lavvoen. Det finnes alternative varmekilder. Uavhengig av sesong så foretrekkes det oftest at vi leverer belysning i lavvoen.

Bålpanne, grill & catering

Med lavvoene våre så leverer vi også bålpanne og ved og grillpanne for helstekt gris er alltid populært. Vi leverer også catering, til både små og store arrangementer.

Møbler, tekstil & dekor

Vi har opparbeidet et stort lager av utstyr som kan leies. Mange av våre kontakter bestiller tilleggsutstyr hvor Lavvoutleie.no leverer deler av prosjektet.

Scene, lyd & prosjektor

Vi har sceneløsning, lyd og projektor for å vise presentasjoner og bildevisning. Scene og lyd brukes både av private og bedrifter.

Spesialutstyr & tjenester

Lavvoutleie disponerer snøscootere for aktivitet på vinteren og vi har store lastebiler som frakter alt du trenger til arrangement.

Pakkeløsninger

Bilde fra Piknik i Parken handlegate med Nimbus paviljonger fra Lavvoutleie.no
Våre konsepter er basert på våre mest populære pakkerløsninger. Fortell oss hva du skal arrangere så hjelper vi mer enn gjerne.

Utstyr til leie

Har du spørsmål?

Vi driver med så mye, så send gjerne en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.