Hvilken løsning passer best?

Vi tilbyr utleie av lavvo og telt tilpasset  ønske og behov, i ulike størrelser og design. Uansett hva du skal arrangere så finner du et passende alternativ, en lavvo eller lavvoer i kombinasjon. Type løsning er avhengig av hva slags event du planlegger. Vi hjelper deg gjerne med å finne den kombinasjonen som passer best til det du skal arrangere.

Stor lavvo

Stor lavvo benyttes gjerne ved større selskaper og arrangementer. Lavvoene kan settes sammen slik at du får plass til alle gjestene!

Liten lavvo/Lavvotell

Konferanse, team-building, sommerfest eller julebord. Mulighetene er mange og vi i Lavvoutleie har arrangert konsepter for bedrifter i lang tid.

Paviljong

Våre paviljonger blir brukt til så mangt. Typisk brukt som salgsbod i en handlegate eller som stand.

Stretchtelt

Våre stretchtelt er antagelig den beste løsningen om du ønsker et vindstabilt seil. De benyttes gjerne på utendørs restauranter og cafeer.

Sperry Tents

Vi er distributør og ansvarlig for både salg og utleie av Sperry telt i Norge. Sperry er veldig vakre seildukstelt som produseres i Wareham, Massachusetts, USA.

Har du spørsmål?

Send gjerne en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.

Hvilken type passer best?

Uansett hva du skal arrangere så finner du et passende alternativ, som enkeltstående lavvo eller lavvoer i kombinasjon. Vi har lavvo i ulike størrelser og i ulikt design. Type løsning er avhengig av hva slags event du planlegger.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best til det du skal arrangere.

Stor lavvo

Stor lavvo benyttes gjerne ved større selskaper og arrangementer. Lavvoene kan settes sammen slik at du får plass til alle gjestene!

Liten lavvo/Lavvotell

Konferanse, team-building, sommerfest eller julebord. Mulighetene er mange og vi har arrangert konsepter for bedrifter i lang tid.

Paviljong

Våre paviljonger blir brukt til så mangt. Hva skal du arrangere da, tro?

Stretchtelt

Speidertreff, lokale markeder eller et treff i idrettsklubben?

Sperry Tents

Vi er distributør og ansvarlig for både salg og utleie av Sperry telt i Norge.

Sperry er vakre seildukstelt som produseres i Wareham, Massachusetts.

Sperry Tents

Vi er distributør og ansvarlig for både salg og utleie av Sperry telt i Norge. Sperry er vakre seildukstelt som produseres i Wareham, Massachusetts.

Har du spørsmål?

Vi driver med så mye, så send gjerne en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.