Sperry Tents

Sperry Tents

Å feire bryllup er en øvelse i god planlegging og dialog med leverandør, som bidrar med erfaring og ønsket stemning. Våre eksklusive telt, Sperry Tent, gir et løft til feiringen. Dette er vakre seildukstelt som gjør dagen minneverdig, for både bryllupspar og gjester. Teltene kan brukes til det meste, men er spesielt populære til bryllup og finere middager.

Vi leier ut, monterer og henter,  primært på Østlandet. Skal du feire bryllup i Oslo og Viken så hjelper vi gjerne.

Sperry Tent produseres i Wareham, Massachusetts. Lavvoutleie er distributør og ansvarlig for salg og utleie av Sperry Tent i Norge. Vi har jobbet med Sperry Tents i flere år og har hentet erfaring fra veteraner i Sperry-familien. 

Rund 7 meter
Areal: 42 m2, diameter 7 meter
Gjester sittende: 20-30
Gjester stående: 45

Sperry 10 meter, rund
Areal: 85 m2, diameter 10 meter
Gjester sittende: 30-50
Gjester stående: 80

10 x 16 meter
Areal: 134  m2, diameter 10 x 16 meter.
Gjester sittende: 50-75. Gjester stående: 125

10 x 22 meter
Areal: 194  m2, diameter 10 x 22 meter.
Gjester sittende: 75-100. Gjester stående: 150

Foto: Cameron + Kelly Studio, Georgina Harrison Photography, John Unrue Photography, Eirik Halvorsen Photography, Courtesy and Sperry Tents.

Har du spørsmål om Sperry Tents?

Skulle du ønske å leie andre størrelser så ta kontakt. Hvis du ønsker tegninger og forslag for ditt selskap eller har andre spørsmål så ta kontakt.

Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av Sperry Tents eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.