Utstyr til leie

Vi leverer lavvo, telt, gamme, stretchtelt og festtelt, til både private, bedrifter, byråer, foreninger og offentlig sektor. På Jaren har vi et stort lager med utstyr til leie. Gulvbelegg, ulike møbler, som bord, benker og stoler, dekketøy, bestikk, belysning, varmekilder, borddekor og pynt, tretønner, reinsdyrskinn, saueskinn, pledd og barløsning, for å nevne noe.

Gulv, varme & belysning

Bålpanne, grill & catering

Møbler, tekstil & dekor

bilde av telt med reinsdyrskinn

Scene, lyd & prosjektor

Har du spørsmål?

Send oss en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.

Utstyr til leie

Vi leverer lavvo, telt, gamme, stretchtelt og festtelt, til både private, bedrifter, byråer, foreninger og offentlig sektor. På Jaren har vi et stort lager med tilleggsutstyr til arranngementer. Ulike typer gulv, bord og benker, belysning, varmekilder, dekor, tretønner, reinsdyrskinn, pledd og barløsning, for å nevne noe.

Gulv, varme & belysning

Bålpanne, grill & catering

Møbler, tekstil & dekor

bilde av telt med reinsdyrskinn

Scene, lyd & prosjektor

Spesialutstyr & tjenester

Lavvoutleie disponerer snøscootere for aktivitet på vinteren og vi har store lastebiler som frakter alt du trenger til arrangement.

Pakkeløsninger

Våre konsepter er basert på våre mest populære pakkerløsninger. Fortell oss hva du skal arrangere så hjelper vi mer enn gjerne.

Har du spørsmål?

Vi driver med så mye, så send gjerne en henvendelse, så kommer vi tilbake til deg. Hvis du vet hva du ønsker og vil booke tid for leie av lavvo eller utstyr så bruk skjemaet vårt slik at vi kan avklare nyttige detaljer i forkant.