Tentipi Zirkon er en stor romslig enstangs lavvu i samme gjennomførte kvalitet som alltid fra Tentipi! Zirkon har arvet egenskaper etter lavvoen Tentipi Zafir.

Dette er lavvuen for gruppeaktiviteter opptil 14-16 personer får plass til å overnatte og 25-30 personer kan fint samles i ly for vær og vind rundt bålet eller ovnen. Lav vekt og en pakksekk utformet som en ryggsekk gjør at du kan ha lavvuen på ryggen og bære den med deg

Faktatabell

 Modell 15 Bp
 Vekt i kg.  19,9
 Pakkpose dimensjon  40 x 84 cm
 Diameter  6 M
 Høyde  2,3 M
 Sovende god comfort  10 Pers.
 Sittende god comfort  15 pers.
 Areal  26,4 m2

 


Topas leveres i Bomull Bp cotpol T4 som har en utrolig rivestyrke, er yppelig i forhold til kondens den holder selvfølgelig 100% tett og leveres i farge sand.

Bardunline-holderne
holder orden på
bardunene og de er
alltid klar til bruk så
du slipper et
uløselig virvar av løse
barduner.

Topphatt styres fra innsiden. det er bare å strekke ut hånden så er det gjort.

Tilbehør
Gulv eller innertelt som festes i lavvoen og som gir en tett overgang, gulvet har også flere glidelåser for åpning mot barmark, dermed har man muligheten for bla, fyring uten å ta ut gulvet. Tørkestativ, ovn, bålkasse.

Se monteringsvideoer for Tentipi trykk her!
Du kan laste ned tentipi’s katalog i Pdf format her hos oss. Klikk på linken og åpne tentipikatalog


Topphatten har et system som gir deg to alternativer, åpner du den øvre delen av topphatten har denne myggnetting åpner du den nedre er det ikke myggnetting. I tillegg leveres lavvoen med et myggnett som dekker begge topphattene.


Ekstremt solide pluggfester der du kan bruke ski, snøplugger, vanlige standardplugger eller hva du måtte finne på.

Stormmattene kan kobles sammen dette gir en smart gjensnurpings-konstruksjon som gjør at overgangen mellom et gulv og lavvuen blir tett Stormmattene kan selvfølgelig også strekkes ut på utsiden om man ønsker det.

Døren har nødlukking om glidelåsen skulle gå i stykker, man kan bytte glidelåsløper om denne skulle gå istykker, det finnes diverse festeanordninger for blandt annet tentipis tørkestativ.Myggnett i døren er standard på en Tentipilavvu.