Lyd & bilde

Dersom du behøver et enkelt oppsett med lyd og bildeløsning, så har vi selvfølgelig en løsning på dette så dere slipper å bruke en ekstern aktør. Vi har høyttalere, miksepult, prosjektor, mikrofon ++ som vi monterer opp og klargjør til en fordelaktig pakkepris. Da unngår du frakt og ekstrautgifter. Utleie av lyd og prosjektor er en tjeneste vi leverer der vi har personell tilgjengelig ved arrangementet.

Lyd og bildeutstyr.

HøyttalereTitan_15_pro
Titan 15 er en aktiv to-veishøyttaler med en innebygd 2-kanals mikser for mikrofon og linjesignal. 2-bånds master-EQ og linjenivå-utgang for subwoofer, eller for å koble sammen flere aktive enheter. Strømindikator-LED på framsiden.
• Effekt/RMS/Peak: Low-350W/700W – High-70W/140W
• Spredning H/V: 90° x 60°
• Frekvens: 55-20.000 Hz
• Mål/Vekt: 708 x 478 x 402mm. 23,7 kg.

 

 

 

 

Miksepult Miksepult
Behringer har revideret deres elektroniske design og utstyrt deres kompakte live/studie miksere med Xenyx preamps (dynamisk område 130 dB, frekvensgang 10Hz – 200 kHz) og neo-klassisk britisk inspirert EQ´s. Alle kanaler er utstyrt med effekt/aux sends, og monokanalene har “One-knob” kompressor, som er perfekt til dynamisk kontroll av instrumenter og vokal. Du får en intelligent feedback controller-funksjon og et integrert USB-audiointerface for opptak og innspilling på en PC / Mac. Den innebygde digitale multieffektprosessoren har 16 redigerbare presets i 24-Bit. Idiel til øvingslokalet, hjemmestudioet og for det mobile liveoppsett.

Mikrofon og kabler Mikrofon
Dere får med det dere måtte behøve av kabler for tilkobling av diverse utstyr etter avtale.

Vokalmikrofon i Perception Live-serien

 

 

 

 

 

 

 

Prosjektor, lærret og Bluerayspiller
Her får du Benq 4000 ansilumen prosjektor og Mediamount lerret.Benq_prosjektor

Kabler og det du behøver for å koble til ditt personlige utstyr har vi normalt sett om dere avtaler hva dere behøver.

Lyd og bildepakke  6000,-
Lydpakke   4000,-
Prisene er inklusive montering og ex. mva.