Hva kan du få av muligheter hos oss

Store lavvoer

Store lavvoer Tentipi event er en serie helt unike lavvoer i en klasse for seg selv helt uten konkurranse fra noen andre aktører. Tentipi event har alle de unike løsningene som konkurrentene mangler og som gjør at comforten og opplevelsen blir helt unik. Dette er lavvoene du velger til arrangementer.

Hva kan du få av muligheter hos oss

Paviljonger

Nimbus er et yppelig utstillingsvindu, "partytelt" og profileringsverktøy som skiller seg ut fra mengden! Selv bruker vi Nimbusen på messer, i hagen, til mindre eventer for kunder +++ og vi skiller oss og kundene våre fra mengden av utstillere gang på gang og gjør suksess på mange andre arenaer med denne.

Hva kan du få av muligheter hos oss

Små lavvoer

Tentipi Adventure lavvoer leveres i tre forskjellige lavvo modeller Tentipi Onyx, Tentipi Zirkon og Tentipi Safir men i utleie bruker vi kun Zirkon 15 Bp og Safir da disse holder markedets beste kvalitet og det betyr alt! Vi leverer lavvoer til store og små arrangementer og Lavvotell som rett og slett er et lavvohotell bestående av lavvoer, rundt 1000 pers. er rekorden så langt.    

Hva kan du få av muligheter hos oss

Lavvotell

Vi har mange store lavvoer, et lavvotell  og flere hundre overnattingsplasser med resepsjon, spisesal osv. rekorden er 1000 pers så langt, så har du behovet har vi hote... lavvotellet!

Lavvoene våre er alltid up to date og de holder markedets beste kvalitet.