Festivalhotell

Hvorfor ikke utvide kapasiteten og eksklusiviteten på festivalen deres med et stort eller lite hotellt! Vi har et konsept for festivaler og andre arrangementer hvor vi enten går inn og samarbeider med dere og driver “hotelltet”, eller dere kan booke utstyret og ordne alt selv. Ved å ta oss inn som samarbeidspartner så ordner vi alt det praktiske, dere får ekstra inntekter pr. teltplass og har et flott tilbud til festivaldeltagerne.

lavvo_hotell_lista_3
Lavvohotell med 21 Tentipi Lavvoer, utleie for organisasjon. Kapasitet 300 pers. Sted: Lista.

Våre lavvoer kan leveres med eller uten ovn, ved, gulv osv.

Lavvoene vi bruker i Hotellt
Tentipi Zirkon 15 manns lavvo
En stor romslig lavvo for overnatting og hygge, det er en påkostet bomull/polyester lavvu som holder en meget høy kvalitet og som rommer inntil 15 sovende voksne, men med bagasje og ønske om litt comfort bør man vurdere å holder seg på 8-9 personer.

Tentipi Safir 9 og 7 manns lavvo
En påkostet bomull/polyester lavvu som holder en meget høy kvalitet og som rommer inntil 9 sovende voksne, men 5-6 er anbefalt i 9 manns og 4 i 7 manns så får man plass til bagasje også.

Det er vår jobb å veilede deg til riktige løsninger så om du kontakter oss så hjelper vi deg gjerne, husk at vi vet hva vi har, hvilke løsninger vi kan tilby og din individuelle løsning ligger nødvendigvis ikke ute på disse sidene! Kanskje det faktisk aldri er gjort før og du blir den første!

Kombinerer du en stor lavvo med flere små får du en helt eksklusiv camp for en større gruppe mennesker eller rett og slett en resepsjon til et “Hotell”

Vi har også, dusjer, kjøkkenutstyr, senger etc. så har du problemer med plass til gjester eller festivaldeltagere ja så kontakter du oss.