Camp_med_bordOm dere ønsker kan vi bygge en unik camp til deres arrangement, vi kan planlegge og gjennomføre hele eller deler av prosjektet. Dette er et konsept for i utgangspunktet mindre grupper der vi kan levere lavvoer, langbord med tak over, ildsted/grill og det av utstyr dere måtte ønske.

Vi kan selvfølgelig også stille med bemannet camp, men ideen er at dere i fellesskap skal lage mat og drifte campen selv men at vi gjør klart til dere kommer og handler alt dere behøver til den tiden dere skal være der.

Dette er en populær løsning for utdrikningslag, mindre bedrifter og for kompisgjengen som ikke har sett hverandre på en stund.

Et tilleggskonsept kan være å dra et tema inn i opplevelsen og trekke inn en kursholder på feks. på foto, matlaging ute, vin i det fri eller feks. en historieforteller om dere skulle befinne dere på historisk grunn.

 

 

 

 

 

 

lavvocampVi har det unike utstyret som holder mål og som kan tilfredstille alle som er bevist på at de velger å bo ute i stede for å velge hotell eller liknende. Vi vil alltid forsøke å holde en høy standard på utstyret vårt.

Det samme gjelder våre kurs og foredragsholdere ds vi ønsker å holde en høy kvalitet på opplevelsen din.

Kokk: Om dere ikke ønsker å sørge for egen mat eller kokk har vi en yppelig kokk som gjerne står til tjeneste om han eller noen av kokkene hans er ledig.