Lek og morro for folk i alle aldre, her får dere kommet dere ut i 30 min til 3 timer for å løse oppgaver og delta på aktiviteter i fellesskap. Noen av aktivitetene våre finner dere under og vi setter sammen et program for hver enkelt gruppe.

Denne aktiviteten kan også kombineres med Gps orientering eller kartnavigering med kart og kompass om man ønsker.

StikkeRINGSPILL
Med vårt egenutviklede ringspill skal du raskt oppdage hvor vanskelig denne sporten kan være! Det krever 100% fokus fra deg om du skal lykkes i denne sporten.

 

 

 

 

 

 

 

skytingSKYTING PÅ BLINK
Populært og gøy for alle! Det er alltid gøy å skyte med luftgevær og det er en sport som fenger de fleste i de fleste aldre.

 

 

 

 

OrjenteringSTEDSORIENTERING
Her er det om å gjøre å orientere seg og lære litt om bruk av kart og kompas. En nyttig post i dagens gps. orienterte turliv, ikke noe galt med gps`en, men den dagen den ikke virker er det nyttig å ha kart og kompas for hånden.

 

 

 

PuslespillPUSLESPILL.
Våre egenproduserte puslespill i storformat gir hodebry for liten og stor.

 

 

 

 

KokekampKOKEKAMP.
Her gjelder det å koke en liter vann på tid og det med kun tennstål, kniv og noen vedkubber for hånden. Poeng får du etter temperatur på vannet.

 

 

 

 

LassokastingLASSOKASTING.
Nå skal dere lære å kaste lasso og med vårt lassokastekurs vil dere i løpet av denne øvelsen antagelig bli reine reindriftssamene!

 

 

 

 

 

puslespill_i_3d3D PUSLESPILL.
Dette er PUSLESPILLET OG i 3D som man etter kort tid vil bli ganske frustrert over!

 

 

 

 

 

 

TautrekkingTAUTREKKING.
Øvelse der lagene trekker tau over en poengskala, nå gjelder det virkelig å trå til og yte maksimalt!